keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Kuulumisia eli elossa ollaan :)

Moikka! Halusin nyt nopeesti teille kirjottaa tämmösen yhden tekstin ja ilmoittaa, että elossa ollaan, vaikka kirjottelu on ollut hyvin vähäistä. Koskahan oon viimeks kirjottanu, muistelisin että joskus kesäkuussa. Onpas siitä jo aikaa! 

Noniin eli asiaan. Mun elämänmuutosta/ruokaremppaa tuli vuosi täyteen heinäkuussa. Niillä samoilla linjoilla on jatkettu eikä kitudieeteistä oo ollu tietoakaan. Rennosti ja hyvällä mielellä on menty. Työmatkat tuli kuljettua tosiaan skootterilla ja liikunta oli enimmäkseen hyötyliikuntaa. Mutta paino pysyi aisoissa ihan ok, pyöri luvuissa 71-72 kg ja lihaksetkin tuntui pysyvän kasassa ku ruohonleikkuria työnteli viikottain. Ja tulihan siinä muutakin omakotitalon hommaa tehtyä.

Sitten tuli syksy, skootteri laitettiin talliin syyskuun lopussa ja rupesin kulkeen pyörällä bussipysäkille. Matka oli semmonen 5 km eli 10 km päivittäin pyöräilyä. Sen lisäks pari kertaa viikossa tunnin sali ja saliltahan pyöräiltiin sit poiskin.  Näihin aikoihin meille tuli myös koiranpentu ja väsymys oli aika melkoista. Mutta niin mä vaan sutkuttelin pyörällä menemään joka arkipäivä. Jossain vaiheessa tajusin, et oon pyöräilly ja saleillu itseni ylikuntoon ja oli pakko ottaa vähä rennompi ote tekemiseen. Isäntä hankki mulle etukäteen joululahjana auton ja sillä on nyt menty kuukauden päivät. On ruvennu helpottaa ja salistakin pidin ihan totaalitauon. Ei sekään tuntunu enää mukavalta kun olin niin rikkipoikkiväsynyt. Niin kuin eräs PT mulle sano että "ei sen väliä jos on vähän aikaa pois kunhan palaa sit jossain vaiheessa takaisin" ja näinhän se on. :) 

Tällä viikolla ois tarkotus palata salitreenien pariin ja odotan sitä jo ihan todella innokkaasti. 

Paino on koiranpennun tulon jälkeen ollu 72-73 kg eli nää on sit varmaan niitä "vauvakiloja", mut eiköhän nuoki tuosta pikkuhiljaa alaspäin mene ku syö vaan normaalisti ja liikkuu hyvällä mielellä. 
Ei tuo yks "lisäkilo" juurikaan kuvissa näy ja tuossa alemmalla hieman vertailua lähtötilanteesta tähän nykypäivään. 

Oikeestihan mulla ei paino oo laskenu enää ollenkaan. Keväällä kävin siinä maagisessa 70.4 kgn lukemassa, mutta luulen että se mun kävelyliikuntamäärä oli niin huikea ja kun sitä ei enää tuu niin paljoa käveltyä (keväällä 2016 kävelin tunnin päivässä kun oli pakko työmatka talsia) ni paino on palautunu noihin lukemiin mitä se oli ennen kevättä. Katsoin silti painokäyrää viime vuodelta ja oon painanut marraskuussa 75 kg ja joulukuussa tuon mitä nyt eli ei tässä vielä mitään olla hävitty. Paino on kuitenkin pysyny samana vuoden eikä oo noussu 10 kg mitä joskus ennen on käynyt. :) 

Koitan nyt vaan keskittyä hyvään oloon ja unohtaa puntarin hetkeksi. Se on kyllä helpommin sanottu kuin tehty!:D Koiranpennun nimeksi tuli Laku. :) (Ahulin Laulava Kulkuri)

2 kommenttia:

Kommentit on kivoja! Ilahduta siis päivääni. :)
Kommentit käy ensin läpi minun hyväksynnän.
Asiattomat kommentit menee suoraan roskakoppaan.