keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kuulumiset toukokuulta ja kesäkuulta :)

Moikka moi! Havahduin eilen,että en oo kirjottanut tätä blogia piiiitkäään aikaan. En lupaa tästäkään pitkää postausta, mutta onpahan jotakin ja jonkinlainen elonmerkki laitettu tännekin.

Aika on mennyt enimmäkseen töissä, oon myös nauttinut kauniista kesäpäivistä ja koittanut olla mahdollisimman paljon ulkona ennen synkän syksyn ja kylmyyden saapumista.

Toukokuu: 

Toukokuun alussa aloitin skootterilla ajelun ja se vaihtui myös duunimatkavälineeksi. Tuo 20 km duunimatka menee nyt kesällä mukavasti ja helposti. Niin helposti, että ei enää tarvi kävellä/pyöräillä bussille ja sinne lenkille täytyy erikseen lähteä tai tehdä pihahommia kaloreiden kuluttamiseksi. Mutta sehän on mukavaa näin kesällä. Enkä mä oikeestaan ikinä oo ajatellut, että pitäis pakosta liikkuakaan. Ei painonpudotus pelkällä liikunnalla onnistu ja sehän olikin jo tiedossa. Paino tippui silti ihan mukavasti toukokuussakin ja puntarilla näkyi lukema 72,5 kg. Paino oli siis pudonnut kilon huhtikuusta, kun tänne viimeksi kirjottelin. Tämä oli aika huippu asia, koska en muista milloin olisin noin vähän painanutkaan. Viisurienpoiston aikaan helmikuussa kyllä, mutta sitä ei lasketa. Tässä taas nähtiin, että vaikka olikin paino jumittanut monta kuukautta samoissa lukemissa, se lähti viimeinkin tippumaan alaspäin kun vaan jaksoi olla kärsivällinen. :)

Kesäkuu:

 Kesäkuussa on riittänyt paljon lämpöisiä kesäpäiviä ja hellettä. On ollut jopa niin kuumaa, että lenkillä ei juurikaan oo jaksanut käydä. Pienillä kävelyillä lähinnä ja suurin hiki onkin valunut oman pihan hommissa mm. ruohonleikkuussa. Salillakaan ei oo tullut käytyä, se odottakoon tuonne syksylle ja talvelle taas. Silloin ehtii kyllä hikoilemaan sisätiloissa ihan tarpeeksi. Kesä on niin ihanaa aikaa, että ulos ulos ulos aina vaan.
Puntari on näyttänyt lukemia 71,5 kg ja 70,4 kg!!! Eli 10 kgn ja 11 kgn pudotus viime kesästä on rikki. :)

Ja sit tuli juhannus.... ja Nummirock :D

Tuo 70,4 kg lukema näkyi juhannusaattoa edeltävänä päivänä jolloin lähdettiin Nummirockiin. Annoin itselleni siellä reissussa rentoutua oikein kunnolla. Se tarkoittaa siis sitä, että säännölliset ruokailuvälit ja puhdas ruoka unohtui kokonaan. Festariruokia ja alkoholiakin kului. Mutta mulla oli kivaa ja en kadu!!! :D Tämän nesteenkeräyksen seurauksena vaaka näytti tiistaina vielä 73 kg ja tänä aamuna 72,7 kg eli kyllä se sieltä taas lähtee nopeesti ku nopeesti nesteet tulikin. Kärsivällisyys on taas avainsana tässäkin. :)

Lopuksi vähän kuvia ettei jää ihan kuivaksi tää postaus:
Siinä siis näkyy tuo maaginen lukema ennen juhannusta. Rasvaprosenttikin on tosi matala verrattuna viime kesään. Viime kesänä tuossa 27,5 % paikalla oli 33-35 %.


 Tässä on mun viime kesän aloitusmasu ja kuva kesäkuun alulta. Vois kai tuota sanoa, että rantakunnossa ollaan ainakin omasta mielestä. :D


 Vertailukuvaa vuodelta 2014 ja vuodelta 2016. Sama mekko, mutta sopii paremmin neidin päälle. :) Jossain kohti kuvasin myös mun jalkoja. On niissäkin tullut kehitystä sitten viime kesän. Kiinteytymistä on tapahtunut polvileikkauksen jälkeen. :)

Kuvia ois ollut enemmänkin, mutta en saanut niitä siirtymään sähköpostiin ja sitten tänne. Eli saatte tyytyä näihin neljään. :D

Ihanaa kesää kaikille ja muistakaahan nauttia ja rentoutuakin! :)
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! Ilahduta siis päivääni. :)
Kommentit käy ensin läpi minun hyväksynnän.
Asiattomat kommentit menee suoraan roskakoppaan.