perjantai 26. helmikuuta 2016

Kuulumiset helmikuulta! (Kuvapostaus)

Noin se aika vaan sujahtaa ja kevättä kohti mennään. Viisaudenhammaspoistokivuista on selvitty ja uudet kuviot tiedossa. Mä sain nimittäin töitä! Tai olisin saanu kahdestakin eri paikkaa töitä, mutta valinta oli tehtävä. Pääasia,että niitä töitä nyt on tiedossa ja vielä vakkaripaikka. Mä ajattelin nyt näin perjantain kunniaksi kirjoitella teille tämmösen postauksen missä on jonkun verran  kuvia kuluneilta viikoilta. :)

 Tää on mun mielestä tosi kaunis kuva, vaikka itse sanonkin :D Nappasin tän kuvan kun palasin työhaastattelusta.
 Aurinko on paistellut täällä Pirkanmaalla ihan mukavasti ja luntakin on jälleen. Vaikka jossain vaiheessa näytti,että se sulais jo kokonaan pois ja tulis ihan aikainen kevät.
 Tää on mun erään lenkkireitin varrelta. Tuossa veden alla menee oikeasti pitkospuut, mutta tuo paikka oli muuttunut suorastaan järveksi.

Tässä myös kuva mun toisen lenkkireitin varrelta. Täällä maalla näitä reittejä kyllä riittää, kun vaan tuonne metsään tunkee niin voi lähteä mihin suuntaan vaan. :D
 No niin, nyt päästiin asiaan! Eli viime postauksessa uhkalinkin,että myyn mun vanhan sykemittarin ja sit kun uus työpaikka on varma niin hankin uuden mittarin. Päädyin sit harkinnan jälkeen tuohon Polar M400 urheilukelloon. Ja olen jo nyt aivan koukussa, vaikka tuo on ollu vasta alle vuorokauden ranteessa! Eiliseksi aktiivisuuslukemaksi tuli vain 6%, mutta kun hankinnan jälkeen piti ensin ladata ja lukea käyttö-ohjeet tarkasti niin koko ilta menikin siinä. :D
Tässä ensimmäinen mittarin palaute, kun kävin 30 min sauvakävelyllä. Tuota on palautetta on kyllä hauska seurata :D Kalorinpalamismääräksi tuli 235 kcal, vaikka matka oli vaan 2 km ja syke oli joku 138. Maksimisyke 166.Tänään mulla on onneks on jo yli puolet päivän aktiivisuudesta täynnä. Se on tullut tuosta lenkistä, siivoilusta ja muista kotiaskareista. Ajattelin vielä illalla heittää lyhyehkön kuntopyörälenkin niin katsotaan mitä tuo "kaveri" sitten sanoo.
 Polar M400 seuraa myös mun nukkumista. Näköjään ihan levollisesti tuo yö on mennyt ilman katkoja. Klo 7 maissa laitoin kissalle ruokaa ja sen jälkeen tuo katkonaisuus tulikin, kun jäin makailemaan sänkyyn ja sitten olin nukahtanut uudelleen pariksi tunniksi :D Vaikka ei ollut kyllä tarkoitus. Ei oo ollu väsyneisyyden tunnetta tänään vielä ollenkaan.

Voin tehdä myöhemmin kyllä erillisen postauksen tuosta M400:sta kun oon hieman kauemmin käyttänyt tuota. :)

 Juu ja tässä sitten toinen aarteeni! Lomakorvausten tultua tilille olis ollut varaa myös icebugeihin, mutta ehdin ostaa nämä liukuesteet sitä ennen. Nää on kyllä tosi hyvät tuolla jäisellä maalla.
 Suuria uutisia! Kävin keskiviikkona ensimmäistä kertaa salilla sitten vuoden 2014.  Ja hyvältähän se tuntui! Erilaiselta ja raskaammalta kuin kotona, jostain syystä :D Oli kyllä huippua nähdä,että siellä salin isossa peilissä näki itsessään itsevarman naisen, jolta löytyy jo ihan mukavasti lihastakin erinäisistä paikoista. :D
Otettiin sit miehen kaa salijäsenyydet, kun tuolla salilla maksaa vaan 30 e/kk ja ei oo mitään kamalaa sitoutumista siihen paikkaan. Eli ei mitään miljoonan maksua, jos haluaakin irtisanoo jäsenyyden.
Kokeilein tuossa hiihtämistäkin vähän aika sitten. Ei kyllä ehkä vieläkään paras liikuntamuoto polvelle, vaikka leikkauksesta rupeeakin olemaan jo melkein puoli vuotta. Polvi vetäs itsensä ainakin tosi jäykäksi ton hiihdon jälkeen ja eihän se ihmekään, kun to oli operaation jälkeen taas uusi liikuntamuoto sille. Mutta onpa nyt ainakin kerran noustu suksillekin tänä talvena!

Semmoisia kuulumisia tänne. Ai niin. Mullahan tosiaan nyt alkaa ne työt tuossa ens keskiviikkona ja kun ei ole autoa (enkä halua ostaa,enkä lainata) eikä vielä voi oikeen mennä skootterilla/pyörälläkään niin päätin et otan itseeni niskasta kiinni ja rupean aamuisin kävelemään tuon 4,5 km bussipysäkille. Työ itsessään ei ole kovin fyysistä, niin luulen kyllä et jaksan ihan hyvin. Ainut miinuspuoli siinä on kyllä se,että kun täytyy ehtiä klo 8 töihin niin mun täytyy lähteä kävelemään täältä himasta klo 5.30-6.00 maissa. Eli herätykset on sit siinä 4.30-5.00. Mutta luulen kyllä,että sen rumban jaksaa ainakin siihen saakka, kun lumet sulaa! Hyvillä unilla ja järkevällä ruokavaliolla pärjää kyllä pitkälle. Tuleepa sit arkisin aina se tunti kävelyä väkisin ja sit vielä salille jos kerkeis sen 1-2 kertaa viikos, ni luulen et tulee aika hyvät liikunnat. :D

Paino on oli tänä aamuna 73,3 kg. Se kävi jo helmikuun alussa 72,3 kgssakin, tuon viisuripoistorumban vuoksi. Mutta kun palasi normaaleihin ruokiin niin palashan se takas. Mut sehän ei siis yllättänyt ollenkaan. Eiköhän se tuossa pysy ainakin, kun nuo hirmuliikunnat ja tuo työelämä alkaa. :D Siinä se pudotus 8-9 kilon välillä venkuloi, onhan se kyl sit huippua jos/kun se 10 kg menee rikki. Mut ei mulla kiire ole. Tiedän et se menee jossain vaiheessa.

Huomenna meille tulee kavereita, jotka ei käy usein meillä niin ajattelin rentoutua kunnolla ja avata varmaan viinipullonkin. Mua ei haittaa yhtään vaikka menis humalankin puolelle, koska oon viimeks elokuussa ollu humalassa. Jos kroppa siis enää vaan antaa myöten tolle alkoholille. Mut sen näkee huomenna kuinka käy. Ihanaa kuitenkin nähdä ihmisiä.

Oho, M400 muistutti,et nyt on aika lähteä liikkeelle, kirjoitin tätä siis jo tunnin! 

Mukavaa kevään odotusta kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja paljon oli ehtinyt tapahtuakin. Mäkin haluun tollasen sykemittarin joka näyttää miten oot nukkunut. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityi lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja lukijaksi liittymisestä! Vierailen sun blogissa mahdollisimman pian. :)

      Poista

Kommentit on kivoja! Ilahduta siis päivääni. :)
Kommentit käy ensin läpi minun hyväksynnän.
Asiattomat kommentit menee suoraan roskakoppaan.